суботу, 17 серпня 2013 р.

Похвастушки)))

Ура-ура!Нарешті я вдома, в гостях добре, а дома все-таки краще!
Перш за все хочеться сказати ДЯКУЮ усім, хто поділився зі мною своїми запасами, бо поки мене не було я виграла аж 3 цукерки!!!

Ну тепер буду хвастатись:
Ще раз хочу сказати дякую Людочці, яка прислала мені частинку своїх матеріалів(ще в травні, я уже писала про це, але повторюся ще разок), саме завдяки їй до мене вперше попав скрап-папір і нормальний декор і мої відкритки стали більш-менш....останні роботи за літо саме з цих запасів.Вона чудова людина, обов"язково загляніть до неї в гості, і пости завжди такі цікаві і душевні)
Потім я виграла невеличкий приз-компліментик від Насті від цукерки, яку вона розігрувала в честь першого рочку сина.
Ще від Альони ЁLKа, це моя перша виграна повноцінна цукерка) Зайдіть до неї в блог, там багато ціквинок, я навіть декі ідейки поставила в закладки.
і відкриточка:

Від Насті MURzilKA Moya, вона шиє оригінальні іграшки, я виграла таку купку тканин, кружавчиків і гудзиківі хвилясті ножнички, так що чекайте нових блокнотів від мене, а ще книжку-розвивайку)

А було в такій гарненькій коробочці
І накінець, (сподіваюсь що не остання) цукерка від Трьох Грацій, люблю цей бложик, стиль близький мені по стилю, а ще мені подобається проект OneDayOneCard, треба і собі якось таке придумати, тим більше тепер є з чого робити відкритульки.
папірчик, багато))))
лєнти і мереживо, гудзики, підвісочки, багато))))
відкриточка поближче: 

Я дуже-дуже всім вдячна, мені зараз ваші подрунки дуже пригодяться!Бажаю вам творчого натхнення, процвітання, і багато прихильників вашої творчості!!!

А ще я на свій страх і ризик замовила фетр у Китаї, на моє здивування посилка прийшла за 11 днів, я розраховувала що не менше двох місяців буде іти!!! 42 листа 30на30 обійшлися мені в 112 грн, доставка безкоштовна) Так що буду починати шити книжку для синулі.


7 коментарів:

  1. Як чудово, стільки подарунків, стільки скарбів. Тепер бажаю лише натхнення і багато робіт!

    ВідповістиВидалити
  2. О це скарбу!!!! А про Китай можна дізнатися більше, дуже цікаво і собі купити

    ВідповістиВидалити
  3. Катя, я очень рада, что посылочка благополучно добралась до тебя! Творческих тебе успехов, вдохновения и всего наилучшего!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, в мене уже стільки планів)а деякі уже навіть втілила в життя)

      Видалити